igo


Description

compatibiliteit

De Mutsy Igo is de perfecte kinderwagen voor ouders die kiezen voor comfort én stijl. Er zijn verschillende inzetjes die op het frame passen#:

  • LITE reiswieg
  • zitje met kap en bumperbar
  • Safe2go autostoel, groep 0+
  • Maxi-Cosi autostoel, groep 0+ (Pebbles, Cabriofix, Citi)

ergonomie

Voor je kind: De rugleuning en beensteun kunnen in verschillende standen worden gezet. Dat is heel belangrijk voor de gezondheid van je kindje, omdat kleine kinderen niet te lang in dezelfde houding mogen zitten. De kap van de wandelwagenzit kan verlengd worden als je de ligstand gebruikt of als je je kindje wilt beschutten tegen de felle zon. Dankzij het dubbelgelaagde achterdeel van de kap heeft de wandelwagenzit een goede verluchting. Het zitje kan vooruit- of naar de ouders gericht op het frame geplaatst worden#.

Voor jou: De reiswieg is vrij hoog op het frame gemonteerd. Hierdoor belast je je rug niet als je je kind uit de reiswieg tilt. Op het zitje is de bediening van de zitverstelling achteraan geplaatst, hoog op de rug, zodat deze voor jou makkelijk bereikbaar is. Zet de duwer op de voor jou de optimale hoogte met de handige knop#. Het Igo frame is (zeker in combinatie met de foambanden) vederlicht, wat hem extra handelbaar maakt.

praktisch

Vouw het frame van de Igo gerust in met zitje en kap. Het resultaat is een zeer compact en draagbaar pakketje#. Moet het nog kleiner? Geen probleem: in een handomdraai haal je de wielen eraf (en je zet ze er even gemakkelijk weer op)#. Dankzij de fold-lock blijft de Igo ook compact ingevouwen tijdens transport.

De wielen, met extra schokabsorberende luchtbanden of de zeer lichte foambanden, kunnen 360° zwenken#. Op een onregelmatige ondergrond zijn de luchtbanden ideaal. Voor stadsgebruik en als je het gewicht van de wagen graag zoveel mogelijk beperkt, kies je voor de foambanden#

nieuw voor 2015

De IGO 2015 is op een aantal technische punten verbeterd. Dit heeft vier grote voordelen:
- De voorwielen hebben nu een geïntegreerde voorwielvering voor meer comfort voor uw kind, vooral op hobbelige wegen.
- De voorwielophanging zorgt bovendien dat de voorwielen bij draaibewegingen op de grond blijven (Anti-Wheel Lift), zodat de wagen stabiel blijft en gemakkelijker te besturen is.
- De vorm van het middenscharnier in het bovenframe is verbeterd en extra kindveilig gemaakt.
- De knopjes op de duwstang zijn eenvoudiger en lichter te bedienen, zodat inklappen nu nog gemakkelijker is.

kleuren

Het Igo-onderstel is verkrijgbaar in zwart en zilver, het Igo Urban Nomad/Pure-onderstel in zwart, zilver en donkergrijs. De bekleding van de Mutsy Igo is verkrijgbaar in 10 kleuren: 2 in de LITE serie, 6 in de URBAN NOMAD serie en 2 kleuren in de PURE serie.

technische data

gewicht
frame + lightweight banden 8,7 kg
frame + luchtbanden 9,1 kg
wandelwagenzit 4,5 kg
LITE reiswieg 3,4 kg
COMFORT reiswieg 5,3 kg
lengtebreedtehoogte
opengevouwen frame 80 cm 58 cm 110 cm
gevouwen frame 70 cm 58 cm 39 cm
LITE reiswieg 82 cm 42 cm 58 cm
COMFORT reiswieg 82 cm 42 cm 60 cm

hulp nodig?

Meer igo tips & tricks op onze servicepagina