evo


Description

compatibiliteit

De stoere en stijlvolle Evo geeft je de vrijheid om van de geboorte tot de peutertijd te gaan waar je wilt#. Combineer het frame met deze inzetjes:

  • reiswieg
  • zitje met kap en bumperbar
  • Safe2go-autostoel, groep 0+
  • Maxi-Cosi autostoel, groep 0+ (Pebbles, Cabriofix, Citi)

ergonomie

voor je kind: het zitje is volledig verstelbaar: de rugleuning kan in verschillende standen gezet worden en de been- en voetensteuntjes kunnen omhoog en omlaag. Het zitje kan bovendien omgekeerd worden zodat je kindje jou kan zien of juist vooruit kan kijken . Ook de kap is verstelbaar in een ruimere stand.

voor jou: zowel grote als minder grote bestuurders kunnen de Evo comfortabel besturen, dankzij de in hoogte verstelbare duwstang . De voorwielen kunnen 360° zwenken, wat je de nodige wendbaarheid geeft in de stad. Op een natuurlijke ondergrond kun je ze vastzetten, zodat je vlot kunt doorrijden over bijvoorbeeld zand of bosgrond .

De wagen heeft een ruime reiswieg, zodat die lang mee kan. En toch blijft de wagen zeer compact en heel handig!

praktisch

In het grote mandje tussen de wielen kun je babyspulletjes en boodschappen kwijt.

Je kunt het frame van de Mutsy Evo gemakkelijk in- en uitvouwen, met of zonder het zitje erop gemonteerd . Ook het monteren en afnemen van de wielen is bij dit model een fluitje van een cent: met één druk op de knop ontgrendel je het systeem en kun je ze er veilig afhalen en terug opzetten .

Het frame en zitje zijn licht in gewicht en gemakkelijk te dragen.

kleuren

Het frame van de Evo met zwart lederen handgreep is verkrijgbaar in een zwarte en grijs metalen uitvoering. Het Evo Urban Nomad / Industrial frame (bruine lederen handgreep) is verkrijgbaar in een zwarte, zilveren en donkergrijze uitvoering. De bekleding van de Mutsy Evo is verkrijgbaar in tien kleuren: 2 in de reguliere Evo-serie, 6 in de Urban Nomad-serie en 2 in de nieuwe INDUSTRIAL-serie.

technische data

gewicht
frame 8,2 kg
frame + zit 11,9 kg
reiswieg 4,7 kg
lengtebreedtehoogte
opengevouwen frame 89 cm 61 cm 105 cm
gevouwen frame 68 cm 61 cm 29 cm
reiswieg 87 cm 48 cm 60 cm

hulp nodig?

Meer evo tips & tricks op onze servicepagina