disclaimer

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

Deze website is voornamelijk bestemd voor het verstrekken van informatie. De informatie op deze website is met uiterste zorg samengesteld. Hoewel Mutsy tracht deze informatie steeds zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, kunnen aan deze website geen rechten ontleend worden. Verder aanvaardt Mutsy geen aansprakelijkheid voor schade die op enigerlei wijze voortvloeit uit het gebruik van de website of uit de onvolledigheid en/of onjuistheid van de op de website verstrekte informatie of voor schade te gevolge van het (tijdelijk) niet beschikbaar zijn van de website.
Mutsy is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen of andere websites die verwijzen naar deze website. Mutsy behoudt zich het auteursrecht op deze website voor. Uitsluitend met uitdrukkelijke bronvermelding van Mutsy is het toegestaan de informatie op deze website geheel of gedeeltelijk op enigerlei wijze over te nemen en/of te verspreiden. Indien u nog vragen die betrekking hebben tot de webpagina heeft kunt u contact met ons opnemen.