arrow-up arrow-right arrow-left arrow-down location search sphere play facebook instagram twitter pinterest (skip to content)

edition heritage

Tradition & Craftmanship

In lijn met onze traditie in de ontwikkeling van kwalitatief hoogwaardige wandelwagens, is de elegante stijl van deze nieuwe Heritage-serie een eerbetoon aan ons rijke productieverleden.

Vakmanschap en aandacht voor details zijn de essentiële elementen van deze nieuwe stijlvolle serie. De collectie wordt gekenmerkt door een rationeel en uitgebalanceerd gebruik van kleuren. De tinten en nuances zijn gecombineerd met een eclectisch en tijdloos kleurenpalet.

Beschikbaar voor i2

i2 heritage

De i2 Heritage-serie bevat 3 kleurcombinaties voor de bekleding, gecombineerd met cognackleurige lederen handgreep en stootbeugel.

De i2 Heritage-serie kan gecombineerd worden met 5 frame varianten, telkens met cognackleurige lederen duwer.

Bekijk in configurator

i2

Materiaalkeuze

Dit perfecte toonbeeld van stijl is ook gebaseerd op de combinatie van verschillende high end-materialen en exclusieve details. De zachte gewatteerde delen zijn afgewerkt met aluminium tags met logo en buttons. De kap kan in het midden geopend worden met behulp van een nylon ritssluiting met metallic afwerking.

Met de nieuwe Heritage-serie combineert Mutsy de uitstraling van het meest opmerkelijke product uit het assortiment, de i2, met een nieuwe premium styling. Een musthave voor elke ouder die op zoek is naar iets uitzonderlijks!

materials

tradition & craftmanship