arrow-up arrow-right arrow-left arrow-down location search sphere play facebook instagram twitter pinterest (skip to content)

edition industrial

Inspired by… Denim

De Evo industrial is een ode aan de dagelijkse realiteit van jonge ouders. De collectie is gemaakt van stoffen die bestand zijn tegen de elementen waaraan we dagelijks blootstaan.
We houden van denim, om zijn oprechtheid en authentieke uitstraling. Naast denim is alleen leder in staat om zo mooi te verouderen. We hebben deze robuuste materialen daarom gecombineerd en vormgegeven in een stoere, tijdloze stijl met aandacht voor de kleinste details voor een industriële uitstraling. De lederen riemen van de handgreep, de metalen tandjes van de ritssluiting, de leren trekkers met klinknagels, stukken in geperforeerd leder, de dikke stiksels en de donkergrijze aluminium stangen: samen vormen ze de nieuwe Evo industrial, de ultieme wandelwagen in zijn puurste vorm.

Beschikbaar voor evo

evo industrial

De Evo Industrial-serie bestaat uit 2 tijdloze kleurencombinaties, gecombineerd met metalen accenten en donkerbruine lederen handgreep en stootbeugel.

De Evo Industrial-serie kan gecombineerd worden met 4 frame varianten, telkens met cognackleurige lederen duwer.

Bekijk in configurator

evo
materials

Materiaalkeuze

De buitenstof van de Industrial-editie is jeansstof, met “raw” of blue denim look. Deze wordt gecombineerd met geperforeerd (kunst-)leder in een diep bruine tint voor het zakje achterop de wieg, de handgreep van de wieg en de schouderbeschermers op het zitje.
De labels, stootbeugel en duwgreep zijn uitgevoerd in cognackleurig leder en zorgen voor een extra contrast. Verder zijn de stofdelen voorzien van extra dikke stiksels en metalen, goudkleurige ritsen die deze jeanslook een authentiek gestalte geven.

De binnenstoffen zijn telkens gemaakt uit 100% katoen.

Denim. Raw. Authentic. True.