arrow-up arrow-right arrow-left arrow-down location search sphere play facebook instagram twitter pinterest (skip to content)

edition pure

Inspired by… Nature

We zijn omgeven door een prachtige natuur, waar we al te graag van genieten. Maar die is kwetsbaar. Dus streven we naar een groenere wereld om iets moois achter te laten aan onze kinderen.
De pure-serie bestaat uit twee frisse kleurencombinaties met een voering van 100% katoen en een buitenstof van 100% gerecyclede PET. Deze stof gemaakt van gebruikte PET flessen is een prachtig milieuvriendelijk materiaal. Hoewel de stof technisch zeer sterk is, voelt het heel aangenaam aan dankzij de zachte textuur en ademende eigenschappen. De accenten van de nieuwe i2 pure zijn licht, bijna wit van kleur, en zeer strak vormgegeven - kenmerkend voor de Mutsy i2-serie.
De i2 pure is niet alleen beter voor het milieu, maar ook beter en comfortabeler voor uw baby.

Beschikbaar voor i2

i2 pure

De i2 Pure-serie bestaat uit 2 frisse kleurencombinaties, gecombineerd met lichte accenten en cognackleurige lederen handgreep en stootbeugel.

De i2 Pure-serie kan gecombineerd worden met 5 frame varianten, telkens met cognackleurige lederen duwer.

Bekijk in configurator

i2
materials

Materiaalkeuze

De buitenstof van de Pure-editie is voorzien van het Cyclepet®-certificaat. Dit is een garantie voor onze klanten dat de stoffen bestaan uit gerecycleerde, post-consumer PET-verpakkingen: de meest milieuvriendelijke grondstof in de textielindustrie wat betreft het totale gewicht aan luchtemissies en afval op waterbasis. Bij het productieproces worden plastic flessen omgevormd tot sterke, zachte stoffen, waarmee niet alleen grondstoffen worden bespaard, maar ook energie.

cyclepet

Bovenstaand label heeft enkel betrekking op de hoofdstof ( lichtgrijze stof bij de Pure Fog combinatie en de lichtblauwe stof bij de Pure Cloud combinatie). Verder is er gekozen voor een binnenstof uit 100% katoen.

Nature. Tenderness. Comfort. Purity.