arrow-up arrow-right arrow-left arrow-down location search sphere play facebook instagram twitter pinterest (skip to content)

edition urban nomad

Inspired by… Urban Nomads

The Urban Nomads, met laptops en smartphones in de hand, wonen en werken in stedelijke gebieden. In plaats van het huren van een kantoorruimte, wippen ze liever een koffiehuis binnen om daar rustig te werken. Ze hebben een flexibele baan en zijn mobiel, het ene appartement voor het andere verruilend. Ze willen de wereld ontdekken en hun kinderen opvoeden in een uitdagende multiculturele en afwisselende omgeving. Hier komen heel wat praktische aspecten bij kijken. Deze trendsetters zijn milieubewust, gaan liever met het openbaar vervoer dan met de auto, kopen opnieuw te gebruiken en biologisch afbreekbare verpakkingen en ruilen kleding. Ze lezen het nieuws en tijdschriften online. Ze zoeken naar duurzame en mobiele oplossingen, zonder het comfort en welzijn van hun baby of zichzelf op te offeren.
Met de nadruk op ergonomie en flexibiliteit, een vooruitstrevend design dat compact, lichtgewicht en makkelijk op te bergen is en met natuurlijke kleuren en een modieuze lederen afwerking, voldoet deze Urban Nomad-editie aan alle wensen.

Beschikbaar voor i2 evo

i2 urban nomad

De i2 Urban Nomad-serie bestaat uit 2 trendy kleurencombinaties, steeds gecombineerd met cognackleurige lederen accenten.

De i2 Urban Nomad kan gecombineerd worden met 5 framevarianten, telkens met cognacbruine lederen duwer.

Bekijk in configurator

i2
evo

evo urban nomad

De Evo Urban Nomad-serie bestaat uit 4 authentieke kleurencombinaties, steeds gecombineerd met cognackleurige lederen accenten.

De Evo Urban Nomad kan gecombineerd worden met 4 framevarianten, telkens met cognacbruine lederen duwer.

Bekijk in configurator

Travelling. Mobility. Flexibility. Style.