exo


Description

compatibiliteit

De Mutsy Exo is een kinderwagen voor ouders die weten wat ze willen: flexibiliteit én stijl. Er zijn verschillende uitwisselbare inzetjes die op het frame passen :

  • reiswieg
  • zitje met kap
  • Safe2go autostoel, groep 0+
  • Maxi-Cosi autostoel, groep 0+ (Pebbles, Cabriofix, Citi)

ergonomie

Voor je kind: de rugleuning en beensteun kunnen in verschillende standen worden gezet . Dat is heel belangrijk voor de gezondheid van je kindje, omdat hij of zij niet te lang in dezelfde houding mag zitten. Ook kan de kap achteraan verlengd worden zodat je kind goed beschut is en is er bij de reiswieg een goede verluchting dankzij het dubbel gelaagde achterdeel van de kap.

Voor jou: uitgevouwen is de Mutsy Exo al compact te noemen, maar ingevouwen zou je hem bij wijze van spreken in je broekzak kunnen steken. Dankzij de handige trekriem trek je hem overal mee naartoe. De handgrepen zijn zo vormgegeven dat ze comfortabel in de hand liggen, zodat wandelen met de Exo ook voor jou een comfortabele ervaring is. De reiswieg is vederlicht, wat hem extra handelbaar maakt.

praktisch

Vouw het frame van de Exo gerust in met zitje en kap . Dankzij de fold-lock blijft hij ook ingevouwen in de gewenste positie. De wielen kunnen 360° zwenken , en je hebt de keuze uit 2 types wielen. De buggy wieltjes zorgen voor extra wendbaarheid op een vlakke ondergrond. Op een bos- of zandgrond opteer je voor de grote wielen, dan gaat de Exo ook hier vlot vooruit. 

kleuren

De bekleding is verkrijgbaar in 6 kleuren.

technische data

gewicht
frame 8,7 kg
frame + zit 12,2 kg
reiswieg 3,2 kg
lengte breedte hoogte
opengevouwen frame 76 cm 56 cm 109 cm
gevouwen frame 73 cm 40 cm 40 cm
reiswieg 82 cm 39 cm 58 cm

hulp nodig?

Meer exo tips & tricks op onze servicepagina